Medlemmer av PDS
Tidligere medlemmer


Tidligere gruppebilder

Anita Olstad

Denne jenta begynte i PDS i 1999.  Vikarierte i Posten og ble kjent med PDS der. Hun er en dyktig og kreativ jente som lærte seg å spille gitar, banjo, munnspill og fløyte. Bl.a laget hun PDS sin første hjemmeside. Sluttet i 2009.  Hennes motto var:  spist er spist;-)
 

 
Bodil Slettemeås

Bodil har også vært med lenge i PDS, men har nå tatt en ørliten pause fra gjengen. Vi venter henne tilbake hvert øyeblikk... Bodil sang de rolige og sarte irske sangene. For øvrig hadde hun også en enormt viktig rolle som historieforteller.
 

 
Unni Lillehagen

Når PDS gikk fra å være en revygruppe til å bli en visegruppe, var det en periode hele fire jenter med. Unni Lillehagen var en av de, og koret med PDS. I dag synger hun ikke med oss, men har ansvar for å se at alt er som det skal være med regnskapet.
 

 
Gammalt bilde fra 1990 som viser medlemmene som var med den gangen...

1. rekke (fremst) fra venstre:
Niels Henrik Abel, Terje Demroen, Marianne Hansen, Kjetil Motys og Espen Sandlie.
2. rekke fra venstre:
Åge Wangen, Ole Jørgen Jensen, Hans Mørk, Aud Furulund, Marianne Jønsberg,
Elisabeth Stensrud, og Unni Lillehagen.
3. rekke fra venstre:
Tore Aspeggen, Jan Erik Nyhus, Tor Brekken, Ole Ronny Tyseng, Tore Andre Vestli, Stig Vestlie, Svein Sannerud og Jan Arne Berg.
 

 Evald Langsjøvold

Denna karen var med oss en god tid. Han stod for innkjøp av musikkanlegget vårt og var den med teknisk innsikt i gruppa. Det tok lang tid å sette seg inn i utstyret, men nå går det så det suser. I tillegg til å justere og stille inn lyd, både sang han og spilte gitar. En dyktig musiker dette her. Han spiller nå kun med Eau De Vill, men av og til,- så må han bare spille med oss.
 

 
Tore Aspeggen

Tore var en av initiativtagerne til PDS i 1989. Dessverre døde han alt for tidlig, - i mai 2009. Han var veldig musikalsk, spilte klarinett, saksofon, piano og bass, - og var dirigent for mange musikk foreninger i distriktet rundt Hamar.  Bl.a. skrev han mange tekster og musikk til PDS sine revyoppsetninger.  Det var han som skrev teksten til Langs landet ved Mjøsa,- som PDS debuterte med på Hedemarksradioen.  Han var også en periode bassisten vår i PDS.  Tore var PDS sin musikalske leder, - og han sa klart og tydelig fra når noe ikke fungerte. 28. mai 2009 døde han så altfor ung, 51 år.
 

 
Anne Solvår Berg

En av fire jenter som var med og sang når PDS gikk fra å spille revy til å bli en visegruppe.
 

 
Enda eldre bilde...

Fra 1989

Foran fra venstre: Roar Bjørke, Aud Furulund og Espen Sandlie.

Bak fra venstre: Johan Olsen, Bodil Slettemeås, Kjell Andersen, Terje Demroen, Tore Aspeggen, Harald Sætervold, Tone Blystad, Unni Lillehagen, Elisabeth Stensrud, Synnøve Norstad, Lars Presthus, Inger Sørensen og Helge Stårvik.