Velkommen


Velkommen

Postens Dramatiske Selskab spiller og synger i hovedsak irske og norske pubviser, samt en dose "tullprat".


 
(f.v) Ole Jørgen Jensen, Niels Henrik Abel, Fred Rune Jacobsen
og Terje Demroen.
 

 

 

Interessante lenker

Hamars Culturelle Ølvenner

United Ireland

Likheten mellom PDS, 
Metallica og The Dubliners


 


Kommende
spillejobber

Lørdag 2. september. Privat arrangement.

Siste nytt

Bakgården hos Tante Gerda på Hamar 30. juli

05-08-2011
 
Det ble en flott og humørfylt konsert  på "Tante Gerda!" Klokken 14.00. dro vi i gang låten "Kom inn," og publikum storkoste seg i solsteken. Det var en fullsatt bakgård med ivrige hedmarkinger og noen hadde også tatt turen fra hovedstaden. Hjemmelaget mat og nytraktet kaffe til norske og irske viser på en solrik sommerdag som dette, er "itte gærn`t!" Publikum var med under hele konserten og det var mye humor innimellom linjene. Falt vi ut en gang eller to;-), gjorde ikke det noen verdens ting! For både vi og publikum tok det med et glimt i øyet! I nesten to timer hold vi på, og avslutter med låten "Molly Malone." Vi vil takke publikum for at vi fikk en så fin dag på "Tante Gerda." (Noen flere bilder finner du under "spillejobbene)
05-08-2011
Hilde Demroen
Enig :-) En utrolig fin dag på "Tante Gerda." Og vi var jo så heldige med været. Men neste gang skal jeg ta med meg en parasoll ;-)) For det blir vel en konsert om ikke så lenge?
Vi kjæm :-))
Fortsatt god sommer til dere alle.
Hilsen Hilde.
07-08-2011
fred rune jacobsen
Neste mulighet til å høre PDS musisere blir en lørdag ettermiddag i løpet av senhøsten på Gregers Hamar.(dato ikke bestemt) Velkommen :-)
14-08-2011
Hilde Demroen
Herlig! Den konserten må jeg få med meg :-)

Legg til hilsen/kommentar